Beoordelingen van Sushi Station Amersfoort

Recente recensies

5.0
J.Collignon
vandaag

Het was kwaliteit, vers en keurig op tijd bezorgt.

Lies
gisteren

Perfecte timing qua bezorgen. De sushi was heerlijk en smaakte vers. Lekker gegeten en zeker een volgende keer voor ons, bedankt !

Maarten
20 mei 2022

1 uur en drie kwartier wachten op je bestelling, vonden het ook nog raar dat ik belde waar de bestelling bleef, kreeg ik een salade gratis die nergens op leek, ik was erg tevreden over sushi station maar hier ben ik erg in teleurgesteld

Megan Aalders
20 mei 2022
Famke
19 mei 2022

Was erg lekker net zoals de bezorger

Peter
17 mei 2022

Heerlijke poke bowl en zeer snelle bezorging

Angela
16 mei 2022

Was beneden verwachting , ook was het aandig door elkaar geschud ( lang onderweg geweest met bezorgen. Niet de kwaliteit die ik gewend ben zowel bij afhalen als bezorgen.

Allister
16 mei 2022

Lekker sushi besteld .stond weer optijd klaar om afgehaald te worden. En zoals altijd was het weer top. Dus zeker een aanrader.

Erik Nijland
14 mei 2022

Goed gevulde pokebowl met heerlijke ingredienten. Jammer dat er toch stokjes worden meegeleverd terwijl ik bij de online bestelling aangegeven had dit niet te willen. Levering was prima op tijd

Gert van geerestein
14 mei 2022

Een nieuwe box lover genomen het was werkelijk wederom overheerlijk! Fijn dat er regelmatig nieuwe boxen zijn

Evgenia
12 mei 2022

Het waren de verste de lekkerste syshi die wij ooit hebben gegeten! Top kwalitijt, top service! Wij gaan altijd bij jullie bestellen!

Bertie
12 mei 2022

heerlijke poké-bowl! goed gevuld, lekkere ingrediënten en meer dan genoeg als avondhap... de wasabi-mayo-dressing is echt zálig! lekker pittig.. :-)

Mat van Houten
11 mei 2022

Boven verwachting snel geleverd! Lekkere sushi!! Jammer dat er kosten in rekening worden gebracht voor Ideal, dat gebeurt bijna nergens meer...

W. Schut
9 mei 2022
Brehm
9 mei 2022

De schaaltjes van de Poké bowl lagen scheef in de tas waardoor alles door elkaar… niet minder lekker maar wel een beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Blad
9 mei 2022

De warme gerechten waren koud en de sushi’s erg dik hebben nog nooit gehad dat er zo veel rijst wordt gebruikt om een sushi te maken jammer de andere keren was het altijd top hopelijk de volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.Gijsbertse
8 mei 2022

Was heerlijk. Alleen de soja saus was vergeten er bij te doen.

Liesbeth Warmerdam
8 mei 2022

Erg lekker en vers. Mooi op tijd bezorgd.

Kris
7 mei 2022

De beste sushi die ik ken

Britt
7 mei 2022
G.H. Nijland
7 mei 2022

Heerlijke pokebowls en uitstekend op tijd geleverd

Sanne
6 mei 2022

Vandaag sushi besteld en een tegenvaller. Stukjes tonijn waren heel droog. Anders dan we gewend zijn. Ook heb ik andere sushi gekregen dan dat ik had besteld. Hierover contact opgenomen, helaas gebeurt het geregeld dat ik andere sushi krijg dan dat ik had besteld. Nadat ik heb aangegeven dat de sushi niet klopt is dat netjes opgelost maar de klacht over de tonijn namen ze niet serieus en zeggen ze dat het niet klopt wat ik aangeef. Helaas is de presentatie van de sushi de laatste tijd ook niet zoals het geweest is in het begin. Sushi komt door mekaar ik een bakje aan. Sausjes die zijn doorlopen. Jammer Sushi station, ik was erg fan van jullie maar na deze ervaringen ben ik er nu wel echt klaar mee.

Salma
5 mei 2022
Manuela
2 mei 2022

Het eten was weer super lekker! Online besteld en op de afgesproken tijd stond het klaar.

Ad-Just Bouwman
1 mei 2022

Fijne pokebowls die ook nog naar smaak aan te passen zijn. Was ook vlot bezorgd.dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
30 april 2022

Een uur te vroeg :-(

Ayse
30 april 2022

Was echt heerlijk en op tijd!

Salma
28 april 2022
Daniëlle
28 april 2022
Paul
26 april 2022
Iris
25 april 2022

Super snelle bezorging! En dat op een zaterdagavond, top! Sushi was erg lekker en goed gemaakt.

Hermsen
24 april 2022

Lekkere verse sushi.

Rosanne Laugs
24 april 2022

De bezorging was snel. De smaak is heel lekker van de sushi maar de stukken zijn erg groot met veel rijst, vooral de nigiri. De rolls vallen uit elkaar en is lastig met stokjes te pakken.

G.H. Nijland
23 april 2022

Na anderhalf uur nog niet bezorgd. Zelf gebeld en toen bleek de bezorger onze bestelling bij ander bezorgd te hebben zonder dit te melden. Ook de ontvangende partij heeft niets gemeld. Bestelling is opnieuw gemaakt en met excuses en extra's twee uur na bestelling bezorgd

Robert Jan
22 april 2022

Vers l, rijst ook vers was nog warm was heerlijk

Elly Juffermans
19 april 2022

netjes, warm, goed verpakt. snelle bezorging. HEERLIJK

W.schut
17 april 2022
Jes
17 april 2022

Zoals elke keer heerlijke smaken! Fijn dat ik mijn eigen bakje mag laten vullen (minder plastic!!). Helaas waren ze gisteravond minder stevig gerold dan gebruikelijk en vielen ze makkelijk uiteen. De smaak was er niet minder om, maar het werd wel een zooitje

Floris
15 april 2022

Prima kwaliteit en stond netjes op tijd klaar bij afhalen.

Aicha
10 april 2022

Heerlijke sushi en vers bereid

Van empelen
9 april 2022

Heerlijk en op tijd

M
9 april 2022

Wanneer je aangeeft dat je graag om 17.45 je eten bezorgd wilt hebben en het is er om 17.05 is dit echt veel te vroeg.

Karen
9 april 2022

Heerlijke sushi. Half uur te vroeg bezorgd en alhoewel dat beter is dan te laat, is het toch niet heel handig. Maar de smaak maakte het goed!

Anita
8 april 2022

Het was heerlijk!!

Melissa de jong
7 april 2022

Stond op tijd klaar. Op de tijd die ik aangegeven had en was lekker! Ik vind het een aanwinst in de buurt

Hans
6 april 2022

Half uur later bezorgd dan aangegeven bij bestelling. Aangeven geen wasabi en gember te willen, zaten er toch bij.

Robert Jan
4 april 2022

Kwaliteit top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flipje
3 april 2022

De sesamballen waren heerlijk. De sushi gewoon, maar zeker niet slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neeltje
3 april 2022

Snelle bezorging. Opnieuw heerlijk gegeten, wel 1 dikke visgraat aanwezig in de sushi. Lijkt erop dat de sushi met verse producten bereid wordt. Wij bestellen zeker opnieuw

Borg
3 april 2022

Het was heerlijk, zalm was echt zacht, het was gewoon heel goed. We hadden om 19.00u besteld en het kwam om half zeven. Op zich niet zo erg omdat we gewoon thuis waren, maar niet handig in de drukte van kids naar bed doen etc.

Roman
2 april 2022

Heerlijke gegrilde tonijn en zalm en spicy tuna. De boontjes hadden wat meer zout mogen hebben. Jammer dat de bezorger de bakjes scheef had gehouden waardoor de spicy tuna omgevallen waren en de saus uit het bakje was gelopen. Ook de mooi opgemaakte gegrilde tonijn en zalm lag door elkaar in het bakje.

Danique
2 april 2022

Al de tweede keer deze week dat we bij jullie bestellen! Perfect op tijd en ongelooflijk lekker. Wij gaan nergens anders meer heen, love it! Ga zo door!

Tiffany Broek
2 april 2022

Heerlijke sushi. Helemaal top

Desiree
30 maart 2022

Het was lang wachten na 1,5 uur kwam het pas. (Levertijd stond op 1 uur) inmiddels flink trek gekregen. Kwaliteit was zoals altijd wel erg goed! Dus was uiteindelijk het wachten waard. Misschien een tip 'als de verwachtte levertijd voorbij is even via mail of telefoon een update te geven van de bestelling' (weet niet of dit mogelijk is)

Tiffany Broek
27 maart 2022

Aanhouder wint :) alles perfect geleverd. Heerlijke sushi. Blijf hier zeker bestellen.

Sigrid Hoekzema
26 maart 2022

Super lekkere sushi, maar we moesten wel geduld hebben voor de bezorging. Heel smakelijk en niet standaard. Wij komen terug!

Michaël
26 maart 2022

Heerlijke sushi keurig op tijd maar die 25 cent voor een pin betaling dat gaat nergens over

LH
26 maart 2022

Er was dit keer wel een stuk minder groenten aanwezig in vergelijking met vorige keren. Maar kwaliteit was wel top.

Niels
25 maart 2022

Vandaag de deluxe box besteld, deze box is echt super goed ! De sushi was super vers en smaakte goed!

Paul
24 maart 2022

Top

Tiffany Broek
24 maart 2022

Heerlijke sushi, helaas weer geen masago in mijn pokebowl.

Joanna Jakubek
24 maart 2022

Heerlijk gegeten! Don met ribeye is absolute topper! Ook sashimi was perfect. Snel geleverd, ben heelt tevreden

Linda van Brakel
24 maart 2022

Nu voor de tweede keer besteld helemaal top snelle bezorging en we hebben weer genoten van de sushi

Suzette Bryson
24 maart 2022
Brenda Winter
23 maart 2022

Helaas kregen wij de verkeerde bestelling. Na bellen met de winkel kwam de bezorger terug. Aandachtspunt voor de bezorger om goed te kijken wie je welke bestelling geeft

Heerlijk eten. Snelle bezorging.
21 maart 2022
Van Driel
20 maart 2022

De Sushi zat wel erg tegen elkaar aangeplakt en viel snel uitelkaar. Maar was erg vers en lekker!!!!

Karen
20 maart 2022
Puk
18 maart 2022
Ed
17 maart 2022
Paul
17 maart 2022

Helaas was de pokebowl niet compleet. Geen tonijn te vinden. Ook de sushi was in dunnere plakken gesneden dan normaal, waardoor er minder was.

Jim Grondhuis
17 maart 2022

Lekker. Heel smakelijk!

Eduard Pubben
13 maart 2022

Perfect en lekker, op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
13 maart 2022

Optijd en lekker gegeten weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Schut
13 maart 2022

Ben zeer tevreden mooiop tijd en heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan en Anthea
13 maart 2022

Heerlijke sushi, keurig op afgesproken tijd bezorging. Verpakking ziet er netjes uit, echter de sushibox zit te vol, sushi te strak in de box Lastig om sushi heel uit de box te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty Looij
13 maart 2022

Zoals altijd lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
13 maart 2022

Poke bowl was goed. Bezorging niet. Besteld op aflever tijd 2015u. Kreeg om 1940u telefoontje waarom er niemand open deed. Poke bowl heeft buiten gestaan tot ik thuis was.

Mar
12 maart 2022

Altijd perfect!!! Veruit de beste sushi uit de omgeving. De rol die je zelf kan samenstellen is een aanrader! Voor mij geen andere meer.

Amersfoort
11 maart 2022
Lisanne
10 maart 2022

Heerlijke verse mixed fish poké bowl, grote portie en bezorging op tijd.

Jenny
8 maart 2022

Heerlijke sushi!!

Bakker
6 maart 2022

Lekkere sushi, goede service

Harry Van Zuuk
6 maart 2022

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde Vos
6 maart 2022

Het was heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AF
6 maart 2022
Pien
5 maart 2022

Heerlijk gegeten Mooi op tijd

Heleen
5 maart 2022

Prima verzorgd, heerlijk gegeten!

Joséphine
5 maart 2022
Linda van Brakel
5 maart 2022

Voor de eerste keer besteld bezorging was mooi op tijd vriendelijke bezorger top. Heerlijk gegeten was geweldig veel keus om te bestellen we gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Daniëlle
5 maart 2022
San
4 maart 2022

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke sushi Goed verpakt en verzorgd.

Shannon Berkien
3 maart 2022
Angelique
3 maart 2022

Was lekker!

Gertjan
3 maart 2022

Twee poke bowls besteld. Kwaliteit was prima. Vers en een fatsoenlijke portie. Bezorging was netjes op tijd. Wat wel erg jammer was, was dat er extra bestelde en betaalde saus ontbrak.

Allister
1 maart 2022

Zoals altijd weer lekker gegeten. En zeker aan te raden. Bedankt en tot snel 👍

Coen van derLee
28 februari 2022

Heerlijke sushi, en zeer snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermeulen
27 februari 2022

Het was weer heerlijk

Hanne Kunneman
27 februari 2022

Super snelle service, aardige bezorger en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Schimmel
27 februari 2022
Robert Jan
25 februari 2022
Lisette
23 februari 2022

Weer heerlijk gegeten en genoten van de kakelverse sushi. Prima op tijd bezorgd en ondanks het iets verschoven zijn, goede levering. Voor nu en zeker nog eens dus.

Janine
22 februari 2022

Echt super verse sushi en prima op tijd bezorgd ondanks het slechte weer, top!

Jos
21 februari 2022

Heerlijke sushi gegeten. Goede service door telefonisch te melden dat de sushi, door het slechte weer, enkele minuten later zou worden bezorgd. Vriendelijke bezorging. Prima!!

Jacolien Figge
21 februari 2022

Keurig verzorgd en door weer en wind in een mum van tijd bezorgd. Zeer smakelijk en voor herhaling vatbaar.

Faizel
21 februari 2022

Prima sushi. Genoeg om te kiezen. Ondanks de wind is alles keurig op z’n plek gebleven in de bakjes ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesje
20 februari 2022

Het was weer heerlijk en wat fijn dat ik mijn eigen bakje kon meenemen om te vullen. Fijn voor het milieu

Tanja M.
20 februari 2022
Karen
20 februari 2022

Smaak was echt perfect! De sushi valt wat snel uit elkaar dus eet misschien wat minder makkelijk maar de smaak maakt dat goed

R
19 februari 2022

Bedankt Het was erg smakelijk!

Sulaiman Rustaqi
17 februari 2022
Evelina L.
16 februari 2022

Genoten van een heerlijke poké bowl en daarnaast ook mochi. Omdat de chocolade mochi niet meer beschikbaar was, hebben we extra mochi gekregen. Dat is pas klantenservice!

Johnny
14 februari 2022

Niet de eerste keer dat wij hier een bestelling hebben geplaatst, iedere keer heerlijk gegeten! Kijken al uit naar de volgende keer!

B.Beuse
14 februari 2022

Het was heerlijk,zag er goed uit, en gemakkelijk bestellen

Marco
14 februari 2022

De bestelling was keurig op tjjd en de sushi was heerlijk en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
13 februari 2022
Milo
13 februari 2022

Heerlijke Sushi en lekker vers

Jet
13 februari 2022

Eten is hier altijd een dikke 10+ echt een aanrader, bezorging liep wat uit, maar niet gek op een zaterdagavond. Krijgt direct een welgemeend excuus! Top tent

Allister
12 februari 2022
LH
12 februari 2022

Bezorging was dit keer een stuk vroeger dan in de mail vermeld stond. Beter dan te laat ;-) Ik had alleen extra komkommer besteld en er was dit keer volgens mij zelfs minder komkommer dan normaal. Dat was de enige kanttekening.

Lisanne
11 februari 2022

We werden keurig gebeld dat de bestelling 5 minuten vertraagd was

Lydia
11 februari 2022

Heerlijk zoals altijd. Tot de volgende keer

Katja Dekterenko
11 februari 2022

Was betje droog maar lekker

Paul
9 februari 2022

Top!!

Elise
9 februari 2022

Quick delivery and delicious sushi😊

P.
8 februari 2022
Marga Vd Berg
7 februari 2022

Heerlijke poke bowl afgehaald

Hetty Looij
6 februari 2022

Zoals altijd, erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 februari 2022

compliment.... 1 gerecht vergeten. werd binnen 10 min nageleverd met een klein extraatje, waar we overigens niet om gevraagd hadden. kan tenslotte gebeuren. verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
6 februari 2022
Iris
6 februari 2022
A
4 februari 2022

Te lekker;) en vers. 1 grote schaal is bij ons in 10 min leeg.

floor arends
31 januari 2022

Alles was helemaal lekker!

Jes sushi
30 januari 2022

Poke bowl en 4 losse sushi’s besteld. Goddelijke sushi’s! The crunchy tuna! Fijn dat er mogelijkheid is om wasabi te weigeren, wordt hier toch maar weggegooid. Was de tweede bestelling en zeker niet de laatsten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
30 januari 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd

Josephine
28 januari 2022
Chantal
26 januari 2022

Supersnelle bezorging en ontzettend lekker verse sushi gegeten!!

Angelique Snabel
25 januari 2022

Zoals gebruikelijk was dit weer heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Matthijs
24 januari 2022

Bezorging was uur te laat, terwijl ik al in de middag had besteld. Na twee telefoontjes werd het eindelijk bezorgd. Wel lekkere sushi en poke bowl. Alleen de extra bestelde spicy dressing vergeten.

Werdler
24 januari 2022
Lieke Tienstra
21 januari 2022

Het was 40 minuten minuten te laat en ik had om 5 uur besteld voor 6 uur. Het kwam pas tien over half 7

Klomp
21 januari 2022

Met z’n negenen heerlijk gegeten; originele sushi’s!

Ronald
21 januari 2022

18 uur besteld en zou 19 uur geleverd worden. Het werd 19:40…… Wel heerlijke Sushi!! Erg jammer dat je steeds zo lang moet wachten.

Jamie
20 januari 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar! Wij bestellen snel weer.

Erwin ho
19 januari 2022

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging top

Colin
16 januari 2022

Prima sushi en warme hapjes, bezorging ook snel en foutloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri
15 januari 2022

snel, lekker eten

Berendse
14 januari 2022
Lydia
14 januari 2022

Voor het eerst, maar niet voor het laatst. Wat super lekker. Kwaliteit is prima. Vers. Heerlijke smaak. Snelle service door een vriendelijke, beleefde jongeman. Alles top.

Linda
14 januari 2022

Ik zeg t niet snel maar dit is gewoon echt heerlijke sushi. In een mooie luxe box met net zo'n extra touch voor het oog wil ook wat en stipt op tijd bezorgd. Ik kan niet anders dan zeggen: bestel maar, bestel maar... ! Je zult er geen spijt van krijgen :-)

Ellis
13 januari 2022

Vriendelijke bezorger en heerlijke sushi

Margo
10 januari 2022
Annemieke
10 januari 2022

Vriendelijk personeel en goed eten!

A Boogaard
10 januari 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Snelle, goede service en we eten altijd heerlijk!

Arno
9 januari 2022

Al meerdere keren besteld bij sushi station en de kwaliteit is altijd prima in orde. Bezorging was deze keer ook boven verwachting! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra de grijs
8 januari 2022

Leuke diversiteit aan sushi boxen. Leuk om eens wat smaken en keuzes te hebben die je normaal niet zo snel kiest ipv het vertrouwde. Vriendelijke (ik vermoed eigenaar )die me een extra bakje zeewiersalade aanbood. Een verbeteringspuntje is misschien het raam van de winkel. Is vaak beslagen, en daardoor niet uitnodigend

Anoniem
8 januari 2022

Snelle bezorging.

Ed
7 januari 2022
Dashorst
5 januari 2022
E. Hendriks
4 januari 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

E
4 januari 2022

Opmerkingen bij bestelling super verwerkt! Heerlijk gegeten :-)

Aicha
4 januari 2022

Lekkere en smaakvolle sushi en vers bereid, heerlijk.

Carola
2 januari 2021

Snelle service en super lekker. Goeie prijs ook

Paul
1 januari 2021
Margot
1 januari 2021
Tjeerd
1 januari 2021

Beste sushi in Amersfoort. Superveel dingen op het menu. Wat mij betreft ook de beste pokebowls 👍👍👍

F.v.vliet
31 december 2021

Er werd niet bezorgd ivm oudjaar daarom kreeg ik een fles wijn omdat ik het moest ophalen

Helma
31 december 2021

Het was heerlijk en bestelling was op tijd klaar en personeel vriendelijk. Ga zeker vaker bestellen!

Luna
31 december 2021

Sushi was erg lekker, dat is voor herhaling vatbaar. We hadden ook een snackbox, de inhoud hiervan was helemaal zacht en slap geworden omdat het in een plastic bak zat. Super zonde want de smaak van de snacks was erg lekker. Ook was de bezorging bijna 45 min te laat, voor een donderdag wel erg veel later. Zijn dus wel wat verbeterpunten. Snacks in papieren zakjes of warm houd zakjes is wel echt een must. Sushi zullen we wel vaker bestellen, dat was erg goed!

E. van Hesteren
30 december 2021

Snelle (en vriendelijke) bezorging van heerlijke sushi en poké bowls!

Greet
30 december 2021

Heerlijke Pokébowl! Ruime hoeveeheid en lekkere sausjes voor erbij.

Elly Zijl
29 december 2021

Heerlijke sushi!

Nic
28 december 2021
P.
28 december 2021
Humphry
25 december 2021

smaakvolle sushi en op rijd geleverd

Marlou
25 december 2021

Ze hadden alleen de sushi mee, niet de warme gerechten. Dit werd wel al gauw geregeld, binnen een halfuur hadden ze de warme gerechten gebracht met een flesje Sake als excuses. Onwijs vriendelijk en goed gedaan ondanks de feestdagen drukte. Vrolijk kerstfeest en bedankt voor het lekkere eten.

Berendse
24 december 2021
Denise Birsak
24 december 2021

Mooi op tijd, heerlijke sushi

Rob Derksen
24 december 2021
Gerard
23 december 2021
Claudia Spoel
22 december 2021

De pokebowl was heerlijk.. voor herhaling vatbaar!!

Jan Willem
20 december 2021
N. van Hoek
19 december 2021

Erg lekkere sushi en vlot bezorgd.

Sanne
18 december 2021

Altijd goed en netjes verzorgd. Snelle bezorging en vriendelijk personeel

Irma
17 december 2021

Voor ons de eerste keer bij jullie besteld was keurig op tijd .De shusi was top smaken ook goed .We waren heel tevreden.

Sabah
16 december 2021

De sushi was echt heerlijk, lekker veel crunchy. En de dragon en kip sushi waren zelfs nog warm, perfect. Dit is trouwens de eerste x dat ik hier bestel. Prijs is top, en de sushi was top, bezorging duurde alleen iets langer dan aangegeven.

Harmen
16 december 2021

Prima sushi, maar jullie kunnen iets zuiniger zijn met de gebakken uitjes, geen toegevoegde waarde.

Tineke Dekker
13 december 2021

Het zag er mooi verzorgd uit, er zat teveel kokos en gebakken uitjes op de sushi, dat is jammer. Verder was het lekker.

Marco
13 december 2021

Heerlijke verse sushi , super snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SB
12 december 2021

Prima sushi 🍱, klaar op afgesproken tijd . Dank !!

P. Wolfsen
12 december 2021
Isabel
11 december 2021

Heerlijk! Ook het Mochi-groene thee ijs voor herhaling vatbaar.

Dennis
11 december 2021
Goos Hofland
11 december 2021
Myrthe
10 december 2021

De warme producten waren helaas niet meer zo warm.

Janique
9 december 2021
Willem
8 december 2021

Echt heerlijk weer!!!! ❤️

Paul
8 december 2021
Brigitte
7 december 2021
Marcel
7 december 2021
Vrinda
6 december 2021
Erwin
6 december 2021

Heerlijke sushi! De warme gerechten waren ook goed warm en de bezorging was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 december 2021

Super sushi zoals altijd Zo vers en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aletta
5 december 2021
Eva
5 december 2021

Heerlijk!!

Wagensveld
5 december 2021

Helaas een half uur te laat bezorgd

-
3 december 2021
ed
2 december 2021

top

Pauline
2 december 2021

Lekkere sushi, vers gemaakt! Vriendelijk personeel en uitgebreide menukaart. Aanrader!

Avd
30 november 2021

Heerlijke sushi, vers en snel bezorgd. Ruime keuze en vriendelijk personeel.

Theo
28 november 2021

Prima, fris en netjes optijd. Keurig hygiënisch verpakt. De sushi was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariette
26 november 2021

Heerlijke en verse sushi en pokebowls

Drost
26 november 2021

Lekker gegeten!

Eveline van Veenendaal
25 november 2021

Levering op tijd. Sushi was heerlijk genoten

F wienese
21 november 2021

Snelle bezorging, lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
21 november 2021

Super lekkere sushi, bezorging was ook top 🤓

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
20 november 2021

Heerlijk gegeten. Een lust voor de smaak. Mooi opgemaakte schotel. Een lust voor het oog. Op afgesproken tijd werd de sushi bezorgd.

Dick
18 november 2021

Waren op tijd en de kwaliteit was erg goed dus volgende keer weer welkom. Klein puntje waren de flesjes om de wasabi te mengen, stonden wel op de foto maar niet bij de bestelling dus wel op de foto ook er wel bij.

Hermsen
17 november 2021

Alles was heerlijk! Bestelling was snel bezorgt. Alleen de sojasaus was erg vies. Leek of deze niet meer goed was.

Margo
17 november 2021

Heerlijk

Angelique
17 november 2021

Sushi was vers en lekker en de loempia's (ondanks bezorgtijd zelfs nog heet! Fijn dat je sushi ook per 4 stuks kunt bestellen. Wel jammer dat je voor de topping zoveel extra moet betalen. Bezorger was top!

Lies
16 november 2021

Het was zeer snel bezorgd! Echt top!

Paul
16 november 2021

Zoals eerder super lekker, vlotte service, aanrader

B. van der Hoeven
14 november 2021
Annemieke
14 november 2021

De sushi was heerlijk, maar drie kwartier te laat. Ik had verwacht dat daar wel iets tegenover zou staan, bijvoorbeeld een drankje van het huis. De bezorger bood niet eens zijn excuses aan, dat vind ik wel kwalijk

Marian Van Strien
12 november 2021

Heerlijk en precies op tijd

Donna
11 november 2021

Heerlijke sushi zoals altijd!

Schrijver
8 november 2021

Heerlijke en verse sushi. Kwam warm aan en 10 minuten eerder dan de tijd die doorgegeven werd. Vrolijke aardige bezorger. AANRADER Dus!!

D
8 november 2021
Blad
8 november 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.schut
7 november 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Boelhouwer
6 november 2021

Prima sushi en erg snel bezorgd. Echt top!

Ilona
6 november 2021
Raymond
5 november 2021

De bezorging was erg laat, bijna een uur na de geplande tijd, en de warme gerechten waren koud. De bezorger bood wel netjes zijn excuses aan met de opmerking dat het erg druk was. De sushi was uitstekend en lekker.

Truusje
5 november 2021

Was niet warm meer. Een warmhoudverpakking zal beter zijn. Smaak was heerlijk

Rob
4 november 2021

Lekker vers gebracht door vriendelijke bezorger, sushi is wat ‘los’ in stevigheid maar echt heerlijk! De knisperuitjes zijn inderdaad wat royaal. De dragonrol en Rainbowrol zijn spectaculair en súper! Lekker! We hebben gesmuld!!!! Thks.

Patricia
4 november 2021

De sushi was weer super!!

Pien
3 november 2021
Koos Waldram
3 november 2021

Heerlijk gegeten. Goede vlotte en keurige service.

Laura
1 november 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Strikwerda
1 november 2021

Op de kwaliteit van de sushi was niets aan te merken, er hadden alleen wat minder gebakken uitjes overheen gestrooid mogen worden. Dat was overdadig. De bezorging was een halfuur later dan de opgegeven tijd, maar het was heel slecht weer dus dat is jullie vergeven. De sushi op het plateau waren wat verschoven en een aantal in de verdrukking. Daar zou je nog iets beter op moeten letten, of andere verpakkingsvorm kiezen. Dus eigenlijk al met al een goede ervaring. Alleen de app moet beter. Nu is het een soort van kopie van de website, maar dat is voor een app toch niet voldoende. En hoe weten jullie nou dat ik punten spaar als ik me niet hoef te/kan registreren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
1 november 2021

Gisteren voor het eerst een pokebowl besteld en deze smaakte heel goed. Bezorging was ook precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thierry
1 november 2021

De sushi was erg lekker. Ook de wat simpelere maki's waren leuk "aangekleed" met o.a. sesamzaadjes en Japanse mayonaise. De vegabox is zeker een aanrader (net als de loempiaatjes, curry triangles en edamameboontjes). Helaas was de bezorging wel 15-20 minuutjes later dan gepland en was het dessert niet meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgit
31 oktober 2021
Willem
30 oktober 2021

Zoals altijd heerlijke sushi! Tot de volgende keer :-)

Eleane
30 oktober 2021
Elles
30 oktober 2021

Verse sushi! Vlotte bezorging

Vermeulen
29 oktober 2021

heerlijk vers eten voor herhaling vatbaar

Ilse
29 oktober 2021
Staring
28 oktober 2021

Super lekker

Zeer tevreden klant.
24 oktober 2021
Koos Waldram
23 oktober 2021

Echt de allerlekkerste sushi in Amersfoort. En TOP bezorging en netjes en beleefd. Wij bestellen vaker.

Kirsten
22 oktober 2021

heerlijke sushi je hoort pss bezorgtijd als bestelling geplaatst is zsm was ruim 45 minuten

L.
20 oktober 2021

Erg lekker gegeten, goede prijs, snelle bezorging. Aanrader.

Paul
19 oktober 2021

Prima van smaak, vers en na bestelling op tijd klaar. Aanrader

jasper kuiper
19 oktober 2021

Bezorging op tijd, alles netjes, lekker en geluisterd naar de opmerking

Patrick
18 oktober 2021

Jammer dat de bestelling 45 minuten later kwam dan afgesproken. Was wat krap omdat we een afspraak hadden. Zou fijn zijn als je hierover geïnformeerd wordt. Daarom 3 punten voor de bezorging.

Ramin
18 oktober 2021

Het eten was heerlijk, maar de bezorging duurt niet normaal lang.

Patricia
18 oktober 2021

Het was weer heerlijk!!! Smaakt naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea Vermeulen
17 oktober 2021

Snelle en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty Hoogeveen
17 oktober 2021

Het eten was erg lekker en, ook belangrijk, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda Greeven
17 oktober 2021

Gewoon heel lekker, goeie service, en ook de bezorging was niets op aan te merken. En absoluut voor herhaling (en) vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy de vries
16 oktober 2021

Goeie sushi, aardige mensen

Josephine
16 oktober 2021

heerlijke sushi

Salma
13 oktober 2021
Dennis
12 oktober 2021

Vers, snel en heerlijk! Aanrader. #sushiloverbox

Susanne
7 oktober 2021

De lekkerste die ik heb gegeten! Echt waar voor je geld. Vers, niet droog en royale stukken sushi. Top!

Dennis
7 oktober 2021

Aanrader! Sushi Lover box

Maurits
7 oktober 2021

Het was lekker, maar mijn extra bestelde avocado ontbrak. Ook had ik geen dressing ( de wasabi mayonaise ontbrak).

Ed
7 oktober 2021
Janine
6 oktober 2021
J
5 oktober 2021

Lekkere Pokébowl, goed gevuld en vers. Tegen betaling extra topping, waar ik op veel plekken dan bijvoorbeeld maar twee gierige stukjes krijg, zijn ze hier tenminste lekker royaal!

Roeland
5 oktober 2021

Snel geleverd goed verzorgd

Tessa
3 oktober 2021

Wij hadden een crispy box besteld, maar daar zat geen kip bij maar zalm. Wij hadden ook al los zalm besteld, waardoor we het jammer vonden dat er daar ook zalm in zat. Verder is de kwaliteit van het eten wel super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Capello
3 oktober 2021

Bestelling werd niet compleet afgeleverd maar dit is snel opgelost. Sushi was erg lekker. Jammer was wel dat 1 soort uit elkaar viel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dennis
30 september 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten!

G
27 september 2021
Yorick
26 september 2021

De sushi is lekker, we hebben nu 3 keer bij sushi station sushi gehaald en daarbij waren de sushi’s die zonder nori gerold waren wel aan de losse kant waardoor ze snel uit elkaar vielen. Als dit niet meer zou zijn dan zou ik ze vier sterren geven.

jacqueline
25 september 2021

heerlijk gegeten

Robert Jan Stokman
25 september 2021

Lekker maar iets meer variatie zou mogen.

Shannon Berkien
23 september 2021
Swopkina Lameijer
23 september 2021

Bezorger was iets te laat. En bij bezorging is er iets mis gegaan. Ik kreeg mijn bestelling iets later en kreeg een presentje vanwege de verlate aanlevering. Het kan altijd gebeuren dat er iets misgaat en dit is op een nette manier opgelost.👍

Koos Waldram
23 september 2021

Heerlijk verse sushi bezorgd gekregen. Precies wat wij ervan verwachte en ook op de aangegeven tijd door een vriendelijke bezorger gebracht. Top team bij Sushi station Amersfoort. Tot de volgende bestelling

Nick Smeenk
23 september 2021

De lekkerste sushi van Amersfoort en altijd op tijd bezorgd!

Patricia Waldram
21 september 2021

Het was de eerste maal dat ik bij jullie sushi besteld heb, ik ga het zeker veel vaker doen. Het is echt verrukkelijk, ziet er ook zo uit, en de bezorging was ook mooi op tijd. Top!!