Beoordelingen van Sushi Station Amersfoort

Recente recensies

5.0
Diana de Waal
gisteren

De sushi en side dishes waren verrukkelijk. Het maakte het extra lange wachten (25 min) op mijn online bestelling voor afhalen weer helemaal goed.

Karen
gisteren

Bestelling voor de avond via hun eigen app. Bevestigingsmail kwam pas de volgende ochtend. Dus er maar achter aan gebeld of het aan was gekomen. Gelukkig wel. Stond klaar toen we kwamen halen. Schaal was mooi opgemaakt. Goede sushi, alleen ik vind ze wat los gerold. Bij het oppakken met stokjes vielen er een paar uit elkaar. Verder lekker gegeten

Otto
gisteren

Net geopend dus we dachten laten we het eens proberen. Via web besteld en dan afhalen (echt dicht vlak in buurt dus bezorgen niet nodig). Keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening en het belangrijkste, de Poke Bowls & Sushi waren prima.

Reactie van Sushi Station

Beste Otto, Hartelijk dank voor deze mooie recensie! We hopen u vaker te zien bij Sushi Station Amersfoort.

EBN
gisteren

De sushi was heerlijk en duidelijk heel erg vers, echt een aanrader! De springrolls waren nog bloedheet bij levering, goed verpakt waardoor ze warm bleven en ook heerlijk, alleen duurde het 5 kwartier voordat de bestelling werd geleverd, dat vond ik erg lang, maar uiteindelijk de moeite vanht wachten waard!

Reactie van Sushi Station

Beste klant, Bedankt voor de recensie en wat goed om te lezen dat onze sushi u beviel! Wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk, op het gevraagde tijdstip bij de klant af te leveren. Onze excuses als u dit als minder goed hebt ervaren. Wij hopen u spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort!

Christina lijnsvelt
12 mei 2021

Goeie service rn heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Christina, Wat goed om te horen dat u genoten heeft van zowel onze sushi als de service! Wij hopen u snel terug te zien bij Sushi Station Amersfoort.

Manon
11 mei 2021

Heerlijk!!

Reactie van Sushi Station

Beste Manon, Hartelijk dank voor deze recensie! Hopelijk zien we u vaker terug bij Sushi Station Amersfoort.

Erna Seegers
10 mei 2021

De bestelling duurde veel te lang, een uur langer dan er aangegeven werd bij het bestellen en het klopte niet helemaal met wat wij besteld hadden. De zalm, tonijn en coquille was niet geschroeid en de 2 porties endamame zaten er niet bij. De sushi viel uitelkaar, maar was wel smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Erna, Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was en niet volledig beviel. Wij hopen u graag spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort waarbij u volledig kan genieten van uw bestelde sushi.

E. Kunenborg
9 mei 2021

Bestelling was iets te laat (maar een paar minuutjes), maar we werden er meteen over gebeld en kregen extra gemarineerde komkommer erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste klant, Bedankt voor deze recensie! Wij zijn blij dat de bestelling uiteindelijk goed bevallen is en streven er ten alle tijden naar om op tijd te bezorgen. Wij hopen u spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort.

Imraan
9 mei 2021

Bij afhalen van de bestelling ging het rommelig. Werd eerst niet geholpen, daarna verwarring en uiteindelijk weer door iemand anders.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Imraan! Excuses dat het niet helemaal goed is gegaan, maar gelukkig is alles opgelost. Graag tot de volgende keer!

Angela
9 mei 2021

Was lekker en goed , kids hebben er ook lekker van gegeten

Reactie van Sushi Station

Beste Angela, fijn dat jullie allemaal hebben genoten. Graag tot de volgende keer!