Beoordelingen van Sushi Station Amersfoort

Recente recensies

5.0
Paul
26 juli 2021
Arends
26 juli 2021

De vis was te warm!

Rita
25 juli 2021

Heerlijke sushi was voor ons de eerste keer maar top en de bezorging ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
25 juli 2021

Sushi was perfect van smaak temperatuur en presentatie genoten !

Michiel
25 juli 2021

Het was echt heerlijk en de bezorging was ook top, alleen hadden wij er een paar bij de niet tegen zeewier, dit ook aangegeven bij de opmerkingen dat bij bepaalde sushi dit er niet op op/in mag, maar het zet er wel op/in. Dus de mensen konden dit niet eten. Contact alleen via mail NOOIT met de telefoon.

R Rietveld
24 juli 2021

We hebben de meeste sushi in A’foort wel gehad. Wij houden van de crunchy box. Deze was lekker en de bezorging super snel, wij zullen zeker vaker gaan bestellen.

Mariette
21 juli 2021

Prima sushi

Vd berg
20 juli 2021

Heerlijke verse sushi

Jeffrey
17 juli 2021

Het eten was goed, bezorging was te vroeg. Ik had om een reden 1800 gevraagd, en het was een kwartier te vroeg.

H Havely
16 juli 2021
A
16 juli 2021

Lekker! Goede smaak.

Kristina
15 juli 2021
Diana
15 juli 2021

Voor de eerste keer besteld en heerlijk gegeten (sushi en pokébowl). Wij gaan hier vaker bestellen!

Lucie
14 juli 2021
Romy
11 juli 2021

Goeie sushi, bezorging iets later dan aangegeven maar gezien het weekend was te verwachten. De bijbestelde snacks (loempias en fried ebi) waren helemaal zacht door condens in de bakjes en het mochi ijs was helemaal gesmolten dus was meer een laagje drab van ijs met een lege mochi. Nog steeds lekker, maar best een beetje jammer.

Willem
10 juli 2021

Heel vers en super lekker. De medewerkers zijn heel vriendelijk. Echt een aanrader.

Pien
10 juli 2021

Heerlijk gegeten.

Michael Smeets
9 juli 2021

Bestelling was niet compleet. De Ebi-rol zat niet in de tas

Maaike
8 juli 2021
Hetty Hoogeveen-Looij
5 juli 2021

De sushi, ik kan niet anders zeggen, was erg lekker en ik zal zeker weer iets bestellen bij Sushi Station. Een aanrader. En niet onbelangrijk, de bestelling was mooi op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariette
4 juli 2021

Mooi opgemaakte sushischaal. Echt een feestje om hier wat te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steen
27 juni 2021

In onze beleving was er sushi warm wat wij koud gewent zijn. Er miste een product bij levering. Dit is wel keurig opgelost.

Henk
27 juni 2021

Lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Henk, bedankt voor deze goede beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Esther
26 juni 2021

Heeeeeerlijke sushi! 1e bestelling gedaan, snelle levering en heerlijke sushi. Dus dit doen we snel weer.

Reactie van Sushi Station

Beste Esther, bedankt voor deze mooie beoordeling! Tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Sanne
26 juni 2021

Het was heerlijk!

Angelique S.
25 juni 2021

Eerste keer besteld bij Sushi Station en is absoluut voor herhaling vatbaar! Sushi was vers en echt heerlijk, op tijd bezorgd en super vriendelijke bezorger! Mijn complimenten!

Reactie van Sushi Station

Beste Angelique, bedankt voor deze mooie beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Prins
25 juni 2021

Heerlijk gegeten. Divers

B. van der Hoeven
22 juni 2021
Bertie Polak
22 juni 2021

lekkere verse sushi, goede vriendelijke service verbeterpunt: voor de grote schalen sushi-menu's is het wel handig om een grote draagzak te hebben, want nu moest ik die plastic schaal zo los dragen, die enkel met wat plakband is dichtgeplakt.. Een draagtas waarvan de bodem even groot is als die grote schaal, zou echt een verbeterpunt zijn!! (zoals bijv. bij zo'n taarttas)

Reactie van Sushi Station

Beste Bertie, inmiddels hebben wij de juiste tassen waarin we de grote schalen sushi aan u kunnen meegeven! Hopelijk zien we u snel terug bij Sushi Station Amersfoort.

Matthijs
20 juni 2021

Jammer dat er geen gember en wasabi bij zat. We hadden niet aangevinkt dat we het niet wilden hebben. Verder topkwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Matthijs, onze excuses voor het ongemak. Goed om te horen dat desondanks onze sushi u wel goed heeft gesmaakt! Hopelijk zien we u snel terug bij Sushi Station Amersfoort.

Erik
20 juni 2021
Marijke
20 juni 2021

Op tijd klaar heerlijk vers

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze mooie beoordeling Marijke!

Sabine
19 juni 2021

Heerlijke sushi! Hele mooie rollen en goed van smaak. Bonus voor de extra’s die erbij zaten. Pokebowl dressing erg verassend en goed gevuld! We gaan hier vaker bestellen! 5 sterren!

Emma
19 juni 2021

x

Herman van Dijkhuizen
18 juni 2021
Saida
15 juni 2021

HEEEEERLIJK en goedkoop! superschoon te werk, en super klantvriendelijk en duidelijk! dikke aanrader!!!

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze mooie beoordeling Saida! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Remy B
15 juni 2021

De vega box is perfect.

Reactie van Sushi Station

Wat fijn dat de Vega Box zo goed bevallen is Remy! Zien we je binnenkort ervoor terug?

Mevr. Van der Wouw
13 juni 2021

Heerlijk gegeten! Erg goede sushi voor een goede prijs, met zijn tweeën genoten van 3 kleinere menus en gebakken garnalen. Lekker mals en heerlijk warm. Geen wacht tijd en erg vriendelijk personeel na even online te hebben besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
13 juni 2021

Al eerder bij sushi station besteld in hoofddorp nu in Amersfoort. Ook hier was het van zeer goede kwaliteit. Erg lekker en vers. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
13 juni 2021

Was zeer goed verzorgd en heerlijk mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
13 juni 2021

Verbeterpunt, de sushi is niet echt koud als ik deze ophaal bij de winkel. Zeker met dit hete weer zou het handig zijn om de sushi kouder te bewaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dewi Werkma
12 juni 2021

De sushi was echt ontzettend lekker en vers gemaakt! Er werkt een blonde dame; Stephanie! En ze is ZO aardig en klantvriendelijk! Super bedankt voor de service. Echt een aanrader hier

3823
11 juni 2021
Krikor
10 juni 2021

Lekkerste pokibowl ooit gegeten. Vers en Echt een feest!

Reactie van Sushi Station

Beste Krikor, bedankt voor deze goede beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Marijke
10 juni 2021

ronduit lekker en vers;)

B. van der Hoeven
7 juni 2021

Bij ontvangst bleken de sidedishes te ontbreken. Was snel nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abeltje
6 juni 2021

Zeer lekkere pokebowls en siper fijn dat je dingen toe kan voegen of weg kan laten! Lekker verse ingrediënten.

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor deze goede review! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Pien
4 juni 2021
Sladjana
4 juni 2021

Heerlijke, verse sushi. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar. Wat ik ook heel fijn vind is dat de afbeeldingen op de site overeenkomen met wat je krijgt.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze goede beoordeling Sladjana! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Floor Boekholt
3 juni 2021

Onder de indruk van de specials. Super vers en lekker!

A.
2 juni 2021

Bezorging precies op tijd. Sushi en bijgerechten erg lekker.

JM
2 juni 2021

Goede sushi - mooie opmaak - gekozen voor family deluxe box; aanrader!

Sandra
2 juni 2021

Heerlijk, lekker, goed verzorgd. Goeie aanwinst in de wijk. Nieuwe vaste klant voor sushistation!

Reactie van Sushi Station

Beste Sandra, hartelijk dank voor deze mooie review! Hopelijk tot snel! Team Sushi Station Amersfoort.

Herman van Dijkhuizen
2 juni 2021

Heerlijke, vers gemaakte, sushi.

Tj
31 mei 2021

Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neeltje
30 mei 2021

Sushi was heerlijk !!! Zeker de moeite waard om hier eens te bestellen. Wel een beetje weinig zeewiersalade, maar de smaak was top. Bezorging was snel. Enkel een klein puntje was wel dat de eetstokjes ontbraken... We zullen zeker vaker bestellen

Reactie van Sushi Station

Beste Neeltje. bedankt voor deze positieve beoordeling! We gaan ons uiterste best doen om de volgende keer de bestelling volledig in de smaak te laten vallen! tot dan!

Pien
28 mei 2021
Rosita
28 mei 2021

Op tijd bezorgd, grote hoeveelheid, super lekker!

Liesbeth de Ridder
28 mei 2021

Heel erg tevreden heerlijke sushi en snelle bezorging.

An
28 mei 2021

Blij met jullie! Echt heerlijke en royale sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste An, bedankt voor deze mooie review! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort

L. Hoef
27 mei 2021

Vriendelijke werknemers en goed geholpen. Ik had een bestelling geplaatst voor 18:10. Om 17:50 gebeldt dat er nog wat bij moest komen. Aan de telefoon erg vriendelijk en goed meegedacht. Uiteindelijk om 18:20 de complete bestelling op kunnen halen. Eten was erg goed. Grote stukken en erg lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Hoef, bedankt voor deze goede beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Ryan van zomeren
24 mei 2021

Goeie kwaliteit en prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
24 mei 2021

Open en meteen besteld! Top. Snel bezorgd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze mooie beoordeling Inge! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Jan
23 mei 2021

Heurlijkkk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim Grondhuis
23 mei 2021

Op tijd. Goed van kwaliteit, lekker eten. Aardige bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Jim! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Sharon Boeve
23 mei 2021
Fiene
23 mei 2021

Heerlijk sushi en aardig personeel. Heb er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Fiene, bedankt voor deze goede beoordeling! Tot snel! Groet, Team Sushi Station Amersfoort.

Channy
23 mei 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Sushi was ontzettend lekker, echter was er pikante tonijn gebruikt ipv normale voor 1 van de rolls. Hebben we niet laten weten, voor deze keer zo gelaten. Hopelijk volgende keer wel normale. Enige wat ik me wel afvraag is hoe je in de app je eigen account kan inzien met eerdere bestellingen en de puntenscore die is opgebouwd...?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
22 mei 2021

Erg lekker en smaakvol!

Annemarie
22 mei 2021

Prima sushi!

Daphne
22 mei 2021

Lekkere sushi en gyoza, alleen de komkommer hebben we na het proeven weggegooid deze was echt niet lekker. Veel te zuur. Maar de sushi is voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Beste Daphne, bedankt voor de review! Wat vervelend dat de komkommersalade niet in de smaak is gevallen. Kom je volgende keer op vertoon van deze review een nieuwe halen? Hopelijk smaakt deze dan beter! Groet, Sushi Station Amersfoort.

Amber
21 mei 2021

Fantastisch! Alles was heerlijk en bezorging precies op tijd!!!

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze goede review Amber! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Gert Jan
20 mei 2021

Heerlijke en super verse Sushi. Top!

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor deze mooie review Gert-Jan!

Nikki
20 mei 2021

Het eten was erg lekker en de bezorging was er op de afgesproken tijd.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie review Nikki!

Esther
19 mei 2021
Wouter
19 mei 2021
Joan
18 mei 2021

Lekker gegeten, op tijd bezorgd 👍👍

Reactie van Sushi Station

Beste Joan, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Bedankt voor je leuke review. Mvg Sushi Station Amersfoort

Chantal
17 mei 2021

De lekkerste sushi die we in tijden hebben gegeten. We hadden Family Deluxe box die was het geld zeker waard!!

Reactie van Sushi Station

Beste Chantal, bedankt voor deze mooie review! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Anonieme
17 mei 2021
Otten
17 mei 2021

Sushi heerlijk vers en bezorging stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste heer/mevrouw Otten, bedankt voor deze mooie review! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Mark
16 mei 2021

Momenteel slechts ervaring met vooral de pokebowls en 'don'; de hoeveelheid, kwaliteit en keuze is prima. We hebben er heerlijk van gegeten. Voor de prijs hebben we bij enkele concurrenten meer keuzevrijheid gehad, en zouden we graag wat meer 'opties' zien. Ook slechts een enkel 'groen' ingrediënt bij de 'don' vinden we wat mager, dus zouden we ook graag anders zien. De bowls en de 'don' zelf waren kwalitatief helemaal goed; lekker op smaak en goed bereid. De Gyoza is de beste die we tot dusver hebben geproefd, en we hebben ook echt genoten van de traditionele 'mochi-ijs' combinaties. Service en snelheid, en het gemak om te bestellen zijn tip-top in orde. Daar kunnen anderen dan weer een voorbeeld aan nemen. Ook zeer netjes: er werd direct contact gezocht om te vertellen dat een gerecht niet geleverd kon worden. Natuurlijk jammer, maar de manier waarop dit wordt afgehandeld vinden we zeer netjes. We komen zeker nog terug, vooral ook om de sushi eens uitgebreid te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Mark, bedankt voor deze mooie en uitgebreide beoordeling! Wat goed om te horen dat onze bowl en don en vooral de gyoza zo in de smaak is gevallen! Wij nemen de feedback betreft de opties en keuzevrijheid voor de bowls zeker mee. Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Wouter
16 mei 2021
Aagje
16 mei 2021

Lekker vers en snel gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Aagje, bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort.

Aletta
16 mei 2021

Heerlijk gegeten. Zag er goed verzorgd uit. 👍 Over bezorging weet ik niets ik had afgehaald

Reactie van Sushi Station

Beste Aletta, bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk zien we u snel terug bij Sushi Station Amersfoort!

J. Thoma
16 mei 2021

Zeer lekkere verse sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste heer/mevrouw Thoma, wat goed om te horen! Bedankt voor deze mooie beoordeling en tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Kees Kooijman
15 mei 2021

keurig verzorgd door onze overburen.

Reactie van Sushi Station

Beste Kees, bedankt voor de mooie review! Hopelijk gaan wij als buren elkaar vaker zien ;). Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Amersfoort.

Diana de Waal
14 mei 2021

De sushi en side dishes waren verrukkelijk. Het maakte het extra lange wachten (25 min) op mijn online bestelling voor afhalen weer helemaal goed.

Reactie van Sushi Station

Beste Diana, wat goed om te horen dat de bestelling goed bevallen is! Excuus voor de vertraging bij het afhalen. Wij hopen u snel weer terug te zien bij Sushi Station Amersfoort.

Karen
14 mei 2021

Bestelling voor de avond via hun eigen app. Bevestigingsmail kwam pas de volgende ochtend. Dus er maar achter aan gebeld of het aan was gekomen. Gelukkig wel. Stond klaar toen we kwamen halen. Schaal was mooi opgemaakt. Goede sushi, alleen ik vind ze wat los gerold. Bij het oppakken met stokjes vielen er een paar uit elkaar. Verder lekker gegeten

Reactie van Sushi Station

Beste Karen, Bedankt voor de goede beoordeling! Wij hopen dat de sushi u verder goed gesmaakt heeft. Hopelijk tot snel bij Sushi Station Amersfoort!

Otto
14 mei 2021

Net geopend dus we dachten laten we het eens proberen. Via web besteld en dan afhalen (echt dicht vlak in buurt dus bezorgen niet nodig). Keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening en het belangrijkste, de Poke Bowls & Sushi waren prima.

Reactie van Sushi Station

Beste Otto, Hartelijk dank voor deze mooie recensie! We hopen u vaker te zien bij Sushi Station Amersfoort.

EBN
14 mei 2021

De sushi was heerlijk en duidelijk heel erg vers, echt een aanrader! De springrolls waren nog bloedheet bij levering, goed verpakt waardoor ze warm bleven en ook heerlijk, alleen duurde het 5 kwartier voordat de bestelling werd geleverd, dat vond ik erg lang, maar uiteindelijk de moeite vanht wachten waard!

Reactie van Sushi Station

Beste klant, Bedankt voor de recensie en wat goed om te lezen dat onze sushi u beviel! Wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk, op het gevraagde tijdstip bij de klant af te leveren. Onze excuses als u dit als minder goed hebt ervaren. Wij hopen u spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort!

Christina lijnsvelt
12 mei 2021

Goeie service rn heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Christina, Wat goed om te horen dat u genoten heeft van zowel onze sushi als de service! Wij hopen u snel terug te zien bij Sushi Station Amersfoort.

Manon
11 mei 2021

Heerlijk!!

Reactie van Sushi Station

Beste Manon, Hartelijk dank voor deze recensie! Hopelijk zien we u vaker terug bij Sushi Station Amersfoort.

Erna Seegers
10 mei 2021

De bestelling duurde veel te lang, een uur langer dan er aangegeven werd bij het bestellen en het klopte niet helemaal met wat wij besteld hadden. De zalm, tonijn en coquille was niet geschroeid en de 2 porties endamame zaten er niet bij. De sushi viel uitelkaar, maar was wel smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Erna, Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet compleet was en niet volledig beviel. Wij hopen u graag spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort waarbij u volledig kan genieten van uw bestelde sushi.

E. Kunenborg
9 mei 2021

Bestelling was iets te laat (maar een paar minuutjes), maar we werden er meteen over gebeld en kregen extra gemarineerde komkommer erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste klant, Bedankt voor deze recensie! Wij zijn blij dat de bestelling uiteindelijk goed bevallen is en streven er ten alle tijden naar om op tijd te bezorgen. Wij hopen u spoedig terug te zien bij Sushi Station Amersfoort.

Imraan
9 mei 2021

Bij afhalen van de bestelling ging het rommelig. Werd eerst niet geholpen, daarna verwarring en uiteindelijk weer door iemand anders.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Imraan! Excuses dat het niet helemaal goed is gegaan, maar gelukkig is alles opgelost. Graag tot de volgende keer!

Angela
9 mei 2021

Was lekker en goed , kids hebben er ook lekker van gegeten

Reactie van Sushi Station

Beste Angela, fijn dat jullie allemaal hebben genoten. Graag tot de volgende keer!